Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Zaposlitev administratorja/odvetniškega pripravnika

ODVETNIŠKA DRUŽBA MAG. KERČMAR o.p., d.o.o., zaposli administratorja ali odvetniškega pripravnika s pridobljenim nazivom magistra prava (k prijavi so vabljeni tudi študentje, ki bodo ta naziv pridobili v kratkem) (m/ž) za določen čas nadomeščanja začasno odsotne zaposlene na porodniškem dopustu. Prijave z življenjepisom in morebitnimi dokazili sprejemamo v roku 8 dni po objavi na elektronski naslov: pisarna@odvetnik-kercmar.si.

PROSTO DELOVNO MESTO ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK

V Odvetniški družbi Zupančič o.p., d.o.o. iščemo magistra prava oziroma magistrico prava za zaposlitev na delovnem mestu odvetniški pripravnik oziroma odvetniška pripravnica (m/ž).

Nudimo sklenitev delovnega razmerja v visoko strokovnem, dinamičnem in stimulativnem kolektivu z delom na raznovrstnih pravnih področjih, s poudarkom na gospodarskem in civilnem pravu, z domačimi in tujimi strankami, in sicer za celotno obdobje trajanja odvetniškega pripravništva s 6-mesečnim poskusnim delom.

prosto delovno mesto - ODVETNIŠKI KANDIDAT (m/ž)

Odvetnica dr. Sabina Pavlin iz Novega mesta zaposli odvetniškega kandidata (m/ž) za nedoločen čas. Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepis oddajte izključno na elektronski naslov pisarna@odvetnicapavlin.si. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati (m/ž) z izkušnjami na področju civilnega in/ali gospodarskega prava.

Zaposlitev odvetniškega kandidata ali odvetnika

Odvetniška družba Brezovec, o.p., d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata ali odvetnika za nedoločen čas

Prednost bodo imeli kandidati/kandidatke z zelo dobrim znanjem angleškega jezika in ki so samostojni pri delu

Prijave z življenjepisom in dokazili pošljite na e-naslov info@brezovec.si

Odvetnik zaposli 20-40 »