Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK (M/Ž)

Odvetniška družba Ternik Bučar, o.p., d.o.o. zaposli ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA za delo s polnim delovnim časom za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

ODVETNIŠKI KANDIDAT IN/ALI ODVETNIK

ODVETNIŠKA DRUŽBA TERNIK BUČAR, o.p., d.o.o. zaposli ODVETNIŠKEGA KANDIDATA IN/ALI ODVETNIKA za nedoločen čas s polnim delovnim časom in poskusno dobo 6 mesecev.

POSLOVNI SEKRETAR (M/Ž)

ODVETNIŠKA DRUŽBA TERNIK BUČAR, o.p., d.o.o. zaposli POSLOVNEGA SEKRETARJA za nedoločen čas s polnim delovnim časom in poskusno dobo 6 mesecev.

Odvetniški pripravnik (m/ž)

Odvetniška družba Grešak o.p., d.o.o., išče odvetniškega pripravnika (m/ž) za delo s polnim delovnim časom in za določen čas 3 mesecev.

ZAPOSLIMO ODVETNIŠKEGA KANDIDATA ALI KANDIDATKO

Odvetniška pisarna Bernard Zupanc zaposli odvetniškega kandidata/kandidatko za nedoločen čas, s poskusnim delom za dobo 3 mesecev. Kandidati/Kandidatke naj pošljejo prošnje z življenjepisom in dokazili na elektronski naslov: bernard@zupanc-odvetnik.com, najkasneje do 20.05.2021.

Odvetniška pisarna SCHOENHERR – podružnica v Sloveniji išče ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA ali ODVETNIŠKEGA KANDIDATA (m/ž)

Odvetniškemu kandidatu/pripravniku ponujamo priložnost za delo v mednarodni odvetniški pisarni z možnostjo nadaljnjega kariernega razvoja in strokovneih izobraževanj.

ŠTUDENTSKO DELO

Odvetnica Sanja Brezinščak iz Ljubljane iščem študenta / študentko za občasno delo v pisarni. Prijave pošljite na info@pisarna-odvetniki.si.

Zaposlim odvetniškega pripravnika

Odvetnica Mojca FURLAN iz Ljubljane iščem odvetniškega pripravnika za določen čas 12 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Preizkusna doba - 5 mesecev. Prijavijo naj se kandidati, ki imajo resno željo do dela v odvetništvu in jih zanima področje gradbenega, medicinskega in družinskega prava.
Zainteresirani kandidati naj vloge pošljejo na: odvetnica.furlan.mojca@siol.net

prosto delovno mesto odvetniški pripravnik (M/Ž)

odvetnik Dušan Golovrški zaradi nadomeščanja začasno odsotne delavke redno zaposli natančno in vestno osebo z izkušnjami na delovnem mestu odvetniški pripravnik (M/Ž) za delo s polnim delovnim časom, za čas nadomeščanja začasno odsotne delavke z možnostjo podaljšanja. Prijave posredujte na dusan.golovrski@golovrski.si

V Odvetniški družbi KOBENTAR, o.p., d.o.o. zaposlimo odvetnico (m/ž), odvetniško kandidatko (m/ž) om/oz. odvetniško pripravnico (m/ž)

V Odvetnški družbi KOBENTAR, o.p., d.o.o. potrebujemo pravnika (m/ž) oz. več pravnikov (m/ž). Če vas zanima delo v naši odvetniški pisarni nam pošljite prošnjo na info@kobentar.si

ASISTENT V ADMINISTRACIJI (m/ž) za določen čas nadomeščanja odsotne delavke

Odvetniška pisarna SCHÖNHERR – podružnica v Sloveniji išče ASISTENTA V ADMINISTRACIJI (m/ž) za določen čas nadomeščanja odsotne delavke. Nudimo zanimivo in dinamično delo v podjetju, ki deluje v mednarodnem okolju, urejeno delovno okolje.

Odvetniška pisarna Aleš Paulin zaposli odvetniškega pripravnika (M/Ž)

Zaposlimo odvetniškega pripravnika / odvetniško pripravnico za delo s polnim delovnim časom in za določen čas 1 leta s poskusno dobo 6 mesecev, z možnostjo podaljšanja.

Odvetnik zaposli 20-40 »