Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Odvetniški pripravnik oz. odvetniška pripravnica (m/ž)

Odvetniška pisarna Zaman in partnerji d.o.o. išče pravnika za zaposlitev na delovno mesto odvetniški pripravnik oz. odvetniška pripravnica (m/ž).

Prijave, skupaj z življenjepisom, prosimo pošljite na elektronski naslov: eva.zargi@op-zaman.si

Prijave sprejemamo do vključno 26.05.2019.

Odvetniški kandidat (m/ž) v Odvetniški pisarni Janežič in Jarkovič d.o.o.

V Odvetniški pisarni Janežič & Jarkovič d.o.o.,zaposlimo Za določen čas 12 mesecev zaposlimo odvetniškega kandidata m/ž

Prosto delovno mesto odvetniški pripravnik

Odvetniška družba Andrić o.p. – d.o.o. išče magistra prava za zaposlitev na delovnem mestu odvetniški pripravnik oziroma odvetniška pripravnica (m/ž).

Nudimo sklenitev delovnega razmerja v visoko strokovnem in dinamičnem okolju ter delo na raznolikih pravnih področjih, s poudarkom na gospodarskem pravu, in sicer za celotno obdobje trajanje pripravništva s 6-mesečnim poskusnim delom. Za zaposlitev v prvi vrsti pričakujemo izrecno dobro znanje nemškega pravnega jezika, sposobnost jasnega pisnega in ustnega izražanja, natančnost in samostojnost.
Prednost bodo imeli kandidati z delovnimi izkušnjami s področja civilnega in gospodarskega prava, izkazanimi obštudijskimi dejavnostmi ter znanjem dodatnih tujih jezikov.

Prijave, skupaj z življenjepisi ter s pripadajočimi dokazili, prosimo pošljite na elektronski naslov info@andric.si.

Iščemo študenta prava, za pomoč glede tajniških in administrativnih del


Odvetniška pisarna DREN & ROVŠEK SRŠE d.o.o. išče študenta prava, za pomoč glede tajniških in administrativnih del ter lažjih pravnih opravil, za občasno delo, povprečno 4 ure na dan preko študentskega servisa oz. možnost opravljanja dela tudi na podlagi podjemne/civilne pogodbe.

Zaposlimo odvetniškega pripravnika

Odvetniška pisarna Čehovin & Cvijanović d.o.o. iz Nove Gorice zaradi širitve strokovne ekipe zaposli ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA (m/ž). Pričakujemo ambiciozne, natančne, samoiniciativne ter nekonflliktne kandidate oz. kandidatke., z izraženo voljo do učenja, ustrezno pravno izobrazbo in znanjem angleškega in italijanskega jezika ter vozniškim izpitom B kategorije.

Prijave skupaj z življenjepisom posredujte na e-naslov cehovin@opcc.si in sicer do vključno 21.5.2019.

Odvetniški kandidat / odvetnik (m/ž)

Odvetniška pisarna Drnovšek d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata / odvetnika za timsko in samostojno delo v odvetniški pisarni na področju gospodarskega, civilnega in delovnega prava.

Prijave s kratko predstavitvijo sprejemamo do vključno 24.5.2019 na elektronski naslov legal@drnovsek.si z navedbo "Razpis - maj 2019" v naslovni vrstici.

Odvetnik zaposli 20-40 »