Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Prosto delovno mesto odvetniške kandidatke oziroma odvetniškega kandidata

Odvetnica dr. Sabina Pavlin iz Novega mesta zaposli odvetniško kandidatko ali odvetniškega kandidata z lastnim prevozom za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom.

Zaposlimo ODVETNIŠKEGA KANDIDATA / KANDIDATKO ali ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA / PRIPRAVNICO

Odvetniška družba Fatur Menard, o.p., d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata / odvetniško kandidatko ali odvetniškega pripravnika / odvetniško pripravnico za določen čas enega leta s trimesečnim poskusnim delom in možnostjo podaljšanja zaposlitve za nedoločen čas.
Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na info@fatur-menard.com do dne 20. 2. 2021.

Odvetniški pripravnik

Zaradi povečanega obsega dela Odvetniška družba Podjed o.p. – d.o.o. išče odvetniškega pripravnika ali študenta, ki bo v kratkem pridobil naziv magister prava za zaposlitev na delovnem mestu odvetniški pripravnik oziroma odvetniška pripravnica (m/ž).

ZAPOSLIMO ODVETNIŠKEGA KANDIDATA ALI ODVETNIKA (m/ž)

V odvetniški pisarni Mihevc zaposlimo za določen čas enega leta, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, odvetniškega kandidata ali odvetnika - M/Ž. Prijave z življenjepisom posredujte izključno na elektronski naslov: info@odv-mihevc.si s pripisom “prijava za delovno mesto odvetniški kandidat/odvetnik (m/ž)”.

Odvetniška pisarna Stušek d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata/odvetnika - M/Ž

Za določen čas enega leta, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, zaposlimo odvetniškega kandidata ali odvetnika - M/Ž. Prijave z življenjepisom posredujte izključno v obliki Europass v enem dokumentu, v pdf. formatu, izključno na elektronski naslov: zaposlitve@stusek.si do 10.02.2021, s pripisom “prijava za delovno mesto odvetniški kandidat/odvetnik (m/ž)”.

Odvetnica Veronika Zorn Pillilini iz Kopra zaposli odvetniško pripravnico oz. odvetniškega pripravnika

Prijave sprejemam na elektronski naslov: veronika.zorn@zorn-op.si

Kandidati naj pošljejo vloge z življenjepisom do 25.1.2021.

Odvetniška zbornica Slovenije zaposli administratorja/-ko za določen čas, s 3 mesečnim poskusnim delom.

Vloge z življenjepisom v obliki Europass v enem dokumentu, v pdf formatu naj zainteresirani kandidati/-ke pošljejo do 15. 1. 2021 na info@odv-zb.si, s pripisom "Prijava na delovno mesto administratorja/-ke".

Odvetniška družba Tamara Pavlin o.p., d.o.o., Ljubljana

Zaposlimo odvetniško pripravnico/pripravnika, ali odvetniško kandidatko/kandidata.

Prednost bodo imeli prijavitelji/prijaviteljice, ki imajo izkušnje, so samostojni pri delu in z znanjem reševanja pravnih problemov.

Prijave z življenjepisom pošljite v obliki Europass na e-naslov info@odvpavlin.si in tamara.pavlin@odvpavlin.si, z oznako "pripravnik (m/ž)" ali "kandidat (m/ž)"

Odvetnik zaposli 20-40 »