Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Zaposlimo ODVETNIKA ali ODVETNIŠKEGA KANDIDATA (m/ž)

Odvetniška družba Avbreht, Zajc in partnerji o.p., d.o.o. zaposli odvetnika ali odvetniškega kandidata (m/ž) z izkušnjami s področja gospodarskega in pogodbenega prava ter z izkušnjami iz zastopanja pred sodišči predvsem v gospodarskih sporih.

Zaposlitev: delovno razmerje za nedoločen čas (poskusna doba šest mesecev)

ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK/ODVETNIŠKA PRIPRAVNICA (M/Ž)

Odvetniška pisarna Žibret, d.o.o. zaposli:
- ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA/ODVETNIŠKO PRIPRAVNICO (M/Ž);
- delo s polnim delovnim časom;
- pogodba o zaposlitvi za določen čas s poskusno dobo.

Prijave zbiramo do vključno dne 19.11.2020 na elektronski naslov: blaz.zibret@odvetnik.zibret.si. Prijavi priložite zlasti življenjepis ter dokazila o doseženi izobrazbi.


Odvetniška pisarna Kosmač d.o.o. zaposli odvetniškega pripravnika (M/Ž)

V Odvetniški pisarni Kosmač d.o.o. zaposlimo odvetniškega pripravnika/odvetniško pripravnico za delo s polnim delovnim časom in za določen čas 24 mesecev s poskusno dobo 6 mesecev.

K prijavi vabimo samostojne pravnice in pravnike z dobrim ustnim in pisnim izražanjem ter z vsesplošnim veseljem do dela. Prednost predstavlja dobro poznavanje angleškega jezika. Delo bo med drugim obsegalo samostojno pripravo osnutkov pogodb, pravnih mnenj in pisnih vlog za sodišče in druge organe.

Prijave zbiramo do vključno dne 27.11.2020 na elektronski naslov: info@kosmac.si.

Študent ali absolvent zaključnega letnika 2. stopnje Pravne fakultete

Odvetniška pisarna Janežič & Jarkovič d.o.o. v Ljubljani išče študenta zaključnega letnika ali absolventa 2. bolonjske stopnje Pravne fakultete za občasno pomoč pri pravnih opravilih. Delo bo predvidoma potekalo v obsegu cca. 20 ur tedensko, terminsko po predhodnem dogovoru in potrebi. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z znanjem nemškega jezika. Kandidati naj prijavo in življenjepis pošljejo na tajnistvo@jjlex.si.

ODVETNIK ali ODVETNIŠKI KANDIDAT (m/ž)

Odvetniška družba Avbreht, Zajc in partnerji o.p., d.o.o. zaposli odvetnika ali odvetniškega kandidata (m/ž) z izkušnjami s področja gospodarskega in pogodbenega prava ter z izkušnjami iz zastopanja pred sodišči predvsem v gospodarskih sporih.

Odvetniška zbornica Slovenije zaposli administratorja/-ko

Odvetniška zbornica Slovenije zaposli administratorja/-ko za določen čas, s 3 mesečnim poskusnim delom.

Odvetnik zaposli 20-40 »