Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Odvetniški pripravnik (M/Ž)

Želiš razviti svoj talent, sodelovati v top ekipi, nabrati ogromno izkušenj, biti dobro nagrajen in si pripravljen vložiti čas, energijo in voljo ter imaš vrhunske delovne navade? Pridruži se nam!

Zaposlitev

Odvetnik Vinko Šimc iz Ljubljane zaposlim pravnika z delovnimi izkušnjami ali odvetniškega pripravnika. Prijave pošljite na e-naslov: mojca.kosir@avsec-simc.si do vključno 21. 09. 2020.

Odvetniški kandidat

Odvetniška družba Završek & Šnajder o.p.,d.o.o., zaposli odvetniškega kandidata ali pravnika z državnim pravniškim izpitom (m/ž). Ponujamo delo v stimulativnem okolju. Zainteresirani kandidati lahko pošljejo svoj življenjepis Z morebitnimi prilogami in motivacijskim pismom v pdf formatu na elektronski naslov info@zavrsek-snajder.si do 20.9.2020.

ZAPOSLITEV ODVETNIŠKEGA KANDIDATA

Odvetniška pisarna Kontarščak, d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata za določen čas enega leta z dvo mesečno poskusno dobo.

Zaposlitev odvetniškega kandidata (ž/m)

Odvetniška pisarna Kobentar iz Ljubljane, zaposli odvetniškega kandidata. Svoje vloge skupaj z življenjepisom, priloženimi dokazili o izpolnjevanju pogojev, pošljite na naslov: peter.kobentar@kobentar.si

Zaposlimo poslovno sekretarko/sekretarja za nedoločen čas

Odvetniška družba Prostran, o.p., d.o.o. iz Ljubljane za nedoločen čas (s poskusno dobo 3 mesece) zaposli poslovno sekretarko/sekretarja. Prijave pričakujemo na elektronski naslov info@prostran.si ali na naslov Odvetniška družba Prostran, o.p., d.o.o., Železna cesta 14, 1000 Ljubljana

Zaposlitev administratorke v odvetniški pisarni

Odvetniška pisarna Filipović, o.p., d.o.o. Slovenska cesta 58, 1000 Ljubljana redno zaposli natančno in vestno osebo za delo v administraciji in sicer za določen čas, z možnostjo podaljšanja. Kontakt: info@opf.si

Odvetniška pisarna Kontarščak, d.o.o. zaposli poslovnega sekretarja/sekretarko

Za nedoločen čas s poskusnim obdobjem zapislimo poslovnega sekretarja/sekretarko za adiministrativno delo v odvetniški pisarni. Željene so izkušnje z delom v odvetniški pisarni.
Prošnje z življenjepisom pošljite na kontarscak@odvetnik-kontarscak.si

Odvetnik zaposli 20-40 »