Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Odvetniški kandidat in/ali odvetniški pripravnik

Odvetniška pisarna Sedmak d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata / pravnika z opravljenim PDI ali odvetniškega pripravnika, z namenom dolgoročnega sodelovanja.

Prijave skupaj z življenjepisom prosimo pošljite na bostjan.sedmak@sedmak-op.si do 31. 1. 2020.

ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK ALI ODVETNIŠKI KANDIDAT

Odvetniška pisarna Mikulin d.o.o., Tivolska cesta 40, 1000 Ljubljana, zaposli odvetniškega kandidata (m/ž) ali odvetniškega pripravnika (m/ž), za določen čas 1 leta.

Odvetniška pisarna Oberstar zaposli odvetnika ali odvetnico

Iščemo aktivno osebo z izkušnjami na področju odvetništva

POSLOVNI SEKRETAR - POSLOVNA SEKRETARKA

Odvetnik Igor Banič iz Domžal zaposli poslovnega sekretarja (m/ž) za določen čas enega leta z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, s poskusno dobo treh mesecev.

Svoje vloge s CV-jem pošljite na elektronski naslov odvetnik@banic.net ali po pošti na naslov: Odvetniška pisarna Banič, Kolodvorska 6, 1230 Domžale.

Odvetniška pisarna Kramar, d.o.o. zaposli: Odvetniškega pripravnika, Odvetniškega kandidata, m/ž

Smo globalno usmerjena odvetniška pisarna, ki svetuje predvsem na področjih gospodarskega prava. Naše poslovanje sloni na naslednjih temeljnih vrednotah:Integriteta: Delamo, kar je prav. Odličnost: Nenehno se izobražujemo in izboljšujemo. Pogum: Razmišljamo in ravnamo pogumno. Skupaj: Spoštujemo drug drugega, naše razlike pa nas krepijo. Prizadevanje za boljše: Delamo, kar je pomembno. Predani smo strokovnosti in modernim tehnološkim pristopom pri opravljanju odvetniške dejavnosti. PRIČAKUJEMO: Zavzetost, Odprtost, Natančnost, Povezanost, Iskrenost, Poštenost. Pričakujemo kandidate, ki bodo delili naše vrednote in bodo hkrati: Motivirani in odprti za pridobivanje novih znanj in izkušenj. Samoiniciativni. Kolegialni in pripravljeni za delo v timu. Natančni in potrpežljivi pri iskanju pravilnih rešitev. Iskreni in pošteni, tako v razmerju do kolegov, kot tudi do strank. PONUJAMO: Znanje, Izkušnje, Urejeno delovno okolje. Kandidatom ponujamo predvsem:Delovno razmerje sklenjeno za nedoločen čas s poskusno dobo šest mesecev.Delo na lokalnih in mednarodnih projektih. Karierno rast. Pravno znanje in veščine odvetniškega poklica.

POSLOVNI SEKRETAR / TAJNICA

Odvetniška pisarna Aleš Paulin zaposli poslovnega sekretarja/tajnika (m/ž) za določen čas z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas, s poskusno dobo 3 mesecev.

Vloge s kratkim življenjepisom in priloženimi dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na elektronski naslov ales@paulin-op.si ali po pošti na naslov: Odvetniška pisarna Aleš Paulin, Kotnikova ulica 12, 1000 Ljubljana, do 1.2.2020, s pripisom "Prijava za delovno mesto poslovni sekretar/tajnik"

FINANČNO RAČUNOVODSKI REFERENT

Odvetniška zbornica Slovenije zaposli finančno računovodskega referenta za določen čas enega leta, s poskusno dobo 3 mesecev

Prijava: Vloge z življenjepisom v obliki Europass v enem dokumentu, v pdf formatu, naj kandidati pošljejo po elektronski pošti na: info@odv-zb.si do 17.1.2020 s pripisom »Prijava za delovno mesto finančno računovodski referent«

Odvetnik ali odvetniški kandidat (m/ž)

Odvetniška pisarna Stušek d.o.o. zaposli odvetnika ali odvetniškega kandidata (m/ž)

Prosto delovno mesto ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK (m/ž)

V Odvetniški pisarni Avbreht, Zajc in partnerji o.p., d.o.o. zaposlimo odvetniškega pripravnika (m/ž).

Zaželeno je, da ima kandidat(-ka) vsaj 6 mesecev delovnih izkušenj, zlasti na področju civilnega, gospodarskega prava in delovnega prava.

Odvetniški pripravnik / odvetniška pripravnica

Odvetniška družba Godec Černeka Nemec, o.p., d.o.o., zaposli odvetniškega pripravnika oziroma odvetniško pripravnico.

Vloge z življenjepisom pošljite na info@gcn.si.

Zaposlitev odvetniškega kandidata (m/ž)

Odvetniška družba Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. zaposli odvetniškega kandidata (m/ž). Zaželene so izkušnje s področja gradbenega prava in prava javnih naročil.

Prednost bodo imeli kandidati (-ke), ki so ambiciozni in so samostojni pri strokovnem delu in delu s strankami in jim poglobljeno strokovno in timsko delo predstavlja izziv.

Svoje vloge skupaj z življenjepisom, priloženimi dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na naslov info@potocnikprebil.si

Odvetnik zaposli 20-40 »