Odvetnik zaposli

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec;

če iščete zaposlitev in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Prosto delovno mesto - ODVETNIK ali ODVETNIŠKI KANDIDAT (m/ž)

Odvetniška družba Avbreht, Zajc in partnerji o.p., d.o.o. zaposli odvetnika ali odvetniškega kandidata (m/ž) z izkušnjami s področja delovnega, civilnega in gospodarskega prava, zaželene so izkušnje v odvetništvu in raven kandidata, ki zagotavlja samostojnost pri delu.
Prednost bodo imeli kandidati (-ke), ki so ambiciozni in so samostojni pri strokovnem delu in delu s strankami in jim poglobljeno strokovno in timsko delo predstavlja izziv.

Zaposlitev: delovno razmerje za nedoločen čas (poskusna doba šest mesecev)

Prosto delovno mesto ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK (m/ž)

V Odvetniški pisarni Avbreht, Zajc in partnerji o.p., d.o.o. zaposlimo odvetniškega pripravnika (m/ž) z vsaj 6 mesečnimi izkušnjami.
Prednost bodo imeli kandidati(-ke) z delovnimi izkušnjami na področju delovnega, civilnega in gospodarskega prava.
Zaposlitev: delovno razmerje za določen čas – 12 mesecev

ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK (m/Ž)

Odvetniška pisarna Vrtačnik, d.o.o. iz Ljubljane zaposli ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA (m/ž). Delovno mesto se sklepa za nedoločen čas s poskusno dobo šestih (6) mesecev. Prijavi na prosto delovno mesto je potrebno priložiti dokazilo o ustrezni izobrazbi ter življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku. Prednost imajo kandidati z delovnimi izkušnjami v odvetništvu. Prijavo posredujte na elektronski naslov info@vrtacnik.si najkasneje do 29.01.2019.

ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK ali ODVETNIŠKI KANDIDAT (m/ž)

Odvetniška pisarna SCHÖNHERR – podružnica v Sloveniji zaposli ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA ali ODVETNIŠKEGA KANDIDATA (m/ž).
Ponudbe z življenjepisom sprejemamo v slovenskem in angleškem jeziku na e-naslov office@schoenherr.si s pripisom delovnega mesta, za katerega pošiljate prijavo do vključno 1.2.2019.

Zaposlitev

Odvetniška družba Tamara Pavlin d.o.o. - zaposli odvetniškega pripravnika/pripravnico ali odvetniškega kandidata/kandidatko za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas in dolgoročnega sodelovanja.

Prijave z življenjepisom in dokazili sprejemamo po elektronski pošti na naslov: tamara.pavlin@siol.net do 15.2.2019.

ODVETNIŠKI KANDIDAT (m,ž)

Odvetniška pisarna Jereb d.o.o. iz Kranja zaradi povečanega obsega dela in širitve strokovne ekipe zaposli ODVETNIŠKEGA KANDIDATA (m/ž). Delovno razmerje se sklepa za določen čas 12 mesecev s 3-mesečnim poskusnim obdobjem. Prijave skupaj z življenjepisom posredujte izključno na e-mail: info@opj.si do vključno dne 25.01.2019.

ODVETNIK (m,ž)

Odvetniška pisarna Jereb d.o.o. iz Kranja zaradi povečanega obsega dela in širitve strokovne ekipe zaposli ODVETNIKA (m/ž). Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem. Prijave skupaj z življenjepisom posredujte izključno na e-mail: info@opj.si do vključno dne 25.01.2019.

ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK (m, ž)

Odvetniška pisarna Jereb d.o.o. iz Kranja zaradi povečanega obsega dela in širitve strokovne ekipe zaposli ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA (m/ž). Delovno razmerje se sklepa za določen čas 12 mesecev s 3-mesečnim poskusnim obdobjem. Prijave skupaj z življenjepisom posredujte izključno na e-mail: info@opj.si do vključno dne 31.01.2019.

Oglas za odvetniškega pripravni-ka/co

Mlad in ambiciozen kolektiv Odvetniške pisarne DREN & ROVŠEK SRŠE d.o.o. išče pripravnika/co za dolgoročnejše sodelovanje. Obvezno odlično znanje angleškega jezika in sposobnost dobrega pisnega izražanja. Zaradi delovnega fokusa pisarne zaželene izkušnje iz gospodarskega prava. Prijave do 1.2.2019 na info@op-drs.si, več o pisarni na http://www.op-drs.si/.

Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane zaposli ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA (m/ž)

Odvetniška družba Pantelič in partnerji o.p., d.o.o. iz Ljubljane zaposli ODVETNIŠKEGA PRIPRAVNIKA (m/ž). Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem. Prijave skupaj z življenjepisom sprejemamo do vključno dne 31.01.2019 izključno na elektronski naslov: zaposlitev@pantelic.si. Dodatne informacije: http://www.pantelic.si/zaposlitev/

Zaposlimo odvetniškega pripravnika/pripravnico ali odvetniškega kandidatko

Odvetniška pisarna Bernard Zupanc - podružnica Koper zaposli odvetniškega pripravnika/pripravnico ali odvetniškega kandidata/kandidatko za določen čas s poskusno dobo 3 mesecev, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Prijave z življenjepisom in dokazili sprejemamo po elektronski pošti na naslov: bernard@zupanc-odvetnik.com do 30.1.2019.

Odvetnik zaposli 20-40 »