Iščem zaposlitev

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


odvetniški kandidat

Sem univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom. Sem dinamična, proaktivna in izzivov željna oseba s tekočim znanjem nemškega in angleškega jezika.

Zaposlitev kot administratorka/ pisarniški referent...ali podobno

Iščem zaposlitev za zgoraj navedeno delovno mesto. V območju Posavje/Dolenjska.

Študentsko delo

Sem študentka magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani, z izkušnjami v mednarodni odvetniški pisarni in pravnem oddelku gospodarske družbe.

Ponudba za delo/sodelovanje - ODVETNIK/ODVETNIŠKI KANDIDAT

Iščem zaposlitev kot odvetniški kandidat oziroma odvetnik. Pripravljen sem tudi na druge zakonite oblike sodelovanja. Sem iz Maribora.

Študentsko delo v odvetniški pisarni

Pozdravljeni,
sem študent 4. letnika Pravne fakultete v Ljubljani in se zanimam za delo v odvetniški pisarni v Ljubljani, saj bi se rad preizkusil v praksi.Študentka 2. stopnje "Pravo"

Pozdravljeni,

trenutno sem študentka 1. letnika magistskega študija Pravo na Pravni fakulteti v Mariboru in se zanimam za delo v odvetniški pisarni ( Maribor z okolico, Celje z okolico, tudi LJ )(administracija in pomoč), saj bi teoretično znanje želela utrditi s prakso.

Iščem mesto PRIPRAVNIKA

V odvetniški pisarni iz LJ, MB ali CE iščem pripravniško delo. Z delom lahko začnem takoj.

ŠTUDENTSKO DELO

Pozdravljeni,

trenutno sem študentka 4. letnika Pravne fakultete v Ljubljani in se zanimam za delo v odvetniški pisarni v Ljubljani (administracija in pomoč), saj bi nadvse rada nadgradila pridobljeno teoretično znanje na fakulteti ter se s pravom spoznala tudi izven šolskih zidov.

Študentsko delo

Sem študentka druge stopnje na Pravni fakulteti v Mariboru in iščem študentsko delo v odvetniški pisarni. Kot posebna znanja bi poudarila poznavanje prava človekovih pravic, oziroma EKČP in sodne prakse ESČP pa tudi poznavanje prava Bosne in Hercegovine.

Iščem zaposlitev 40-60 »