Iščem zaposlitev

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Iščem zaposlitev pri odvetnikih ali OZS

Pozdravljeni, prosila bi vas za nasvet in sicer v kolikor mi lahko pomagate z iskanjem dela lahko tudi administrativnega pri vaših kolegih odvetnikih. Sem 50 letnica iz Ljubljane in obiskujem dodiplomski študij prvi letnik, prve stopnje Evropske pravne Univerze. Ker želim v bodočnosti biti kolektiv pravnega kolektiva se želim že sedaj usmerjat na pravo pot.

Zaposlitev administrator / poslovni sekretar

Iščem zaposlitev za zgoraj navedeno delovno mesto. V območju Podravska (Maribor).

ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK OD JUNIJA 2020

Od poklicev v pravosodju me zaradi viteškega naboja in iskanja novih poti v pravni argumentaciji najbolj veseli odvetništvo.

Tipkanje zvočnih posnetkov

Dobro obvladam slovnico, zelo hitro tipkam in imam zaradi upokojitve veliko časa. Morda potrebujete natipkan in oblikovan tekst, ki ga narekujete preko diktafona in mi ga pošljete? Izdelek vam posredujem še isti dan. Če vas moja ideja zanima, me pokličite na tel. 041 870 709 ali slavica.jevsek@gmail.com.

Delo v administraciji

Sem stara 50 let in iščem delo povezano s pravom...ker prej ni bilo časa za študij, zdaj študiram pravo...bila sem nekaj casa zaposlena na sodišču...lahko je tudi za 4 ure

Iščem zaposlitev 20-40 »