Iščem zaposlitev

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Odvetniška kandidatka

Želim si opravljati odvetniško kandidaturo na območju J. Primorske.

ŠTUDENTSKO DELO

Pozdravljeni,

trenutno sem študentka 4. letnika Pravne fakultete v Ljubljani in se zanimam za delo v odvetniški pisarni v Ljubljani (administracija in pomoč), saj bi nadvse rada nadgradila pridobljeno teoretično znanje na fakulteti ter se s pravom spoznala tudi izven šolskih zidov.

Študentsko delo

Sem študentka druge stopnje na Pravni fakulteti v Mariboru in iščem študentsko delo v odvetniški pisarni. Kot posebna znanja bi poudarila poznavanje prava človekovih pravic, oziroma EKČP in sodne prakse ESČP pa tudi poznavanje prava Bosne in Hercegovine.

Iščem delo na področju administracije v odvetniški pisarni

Sem diplomirana ekonomistka z večletnimi izkušnjami v administraciji, managementu in na kadrovskem področju.

Svoje znanje bi želela nadgraditi tudi na pravnem področju zato iščem delo v administraciji oziroma kot poslovna sekretarka v odvetniški pisarni.

STROKOVNJAK ZA KAZENSKO PRAVO

Pravni strokovnjak (zlasti za kazensko pravo-eden vodilnih na tem področju pri nas), sicer z večletnimi izkušnjami na celotnem pravnem področju, išče novo ustrezno delo (možne razne zakonite oblike sodelovanja) na območju Slovenije! Kontakt: pravni.strokovnjak@gmail.com.

Študentsko delo v Ljubljani

Pozdravljeni,

sem (bodoča) študentka 4. letnika na Pravni fakulteti v Ljubljani in iščem priložnost, da bi znanje teorije, ki sem ga pridobila na faksu pretvorila v praktične izkušnje. Od zaključene športne kariere po koncu 1. letnika PF sem nabirala izkušnje na različnih področjih, sedaj pa se želim osredotočiti na to, kar me resnično zanima - pravne storitve.

Študentsko delo v Savinjsko regiji.

Sem študentka 3. letnika Pravne fakultete v Ljubljani. Zanimam se za delo v odvetniški pisarni v okolici Savinjske regije, saj si želim teoretično pridobljeno znanje uporabiti tudi v praksi.

ODVETNIK IŠČE ZAPOSLITEV

ODVETNIK IŠČE ZAPOSLITEV na primorskem.

Kontaktni podatki:
- tel: 070 214 149
- email: odvetnik.alessamsa@gmail.com

administrativno delo preko s.p

Po nareku ali po posnetku vam natipkam besedilo. Tipkam deset- prstno slepo. Imam dvajset let delovnih izkušenj v zdravstveni administraciji in računovodstvu. Doma sem iz Gorenjske.
Telefon 031003240 soncekab@gmail.com

Katarina Vidovič-iskanje zaposlitve

Moje ime je Katarina Vidovič in sem diplomantka poslovne administracije. Zaradi močne želje po strokovnem napredovanju, želje po osebni rasti ter po prevzemanju večje odgovornosti želim zamenjati delovno okolje. Sem ciljno usmerjena, vztrajna, dinamična in natančna. Rada delam z različnimi ljudmi in sem dobra organizatorka, ki ima rada red in dokončane naloge. Z motivacijskimi, komunikacijskimi sposobnostmi in hitrim učenjem znam doseči zastavljene cilje, izboljšati delovne procese ter kvaliteto delovnih storitev.

študentsko delo

Sem študentka Pravne fakultete v Ljubljani. Letos sem vpisala absolventski staž in iščem delo pri odvetniku oziroma v odvetniški pisarni.

administrativno delo

Iščem delo v odvetniški pisarni. imam s.p. tako da lahko delam tudi tako.

Iščem odvetniško pripravništvo

Moje ime je Ana Černec in sem pred kratkim pridobila naziv magistrica prava na Pravni fakulteti Maribor. Iščem odvetniško pripravništvo v okolici Maribora, Ptuja, Celja ali Ljubljane. Z delom lahko pričnem takoj.

Za dodatne informacije me lahko kontaktirate na telefonski številki 040 711 323 ali po elektronski pošti a.anacernec@gmail.com.

Odvetniška kandidatka

Na področju Štajerske ali Pomurske regije iščem zaposlitev v odvetniški pisarni.

Študentsko delo

Zanimam se za študentsko delo v odvetniški pisarni v Ljubljani. Obiskujem 3. letnik PF v Ljubljani.

univ. dipl. pravnica - študentsko delo

Sem Eva Frelih, stara 25 let. Diplomirala sem na PF v Ljubljani, kjer trenutno opravljam tudi magisterijj. Iščem zaposlitev v administraciji ali asistenci.
Moj urnik je fleksibilen, z delom lahko pričnem takoj.

Iščem zaposlitev 20-40 »