Iščem zaposlitev

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Iščem zaposlitev v administraciji

Sem Rebeka Kodran iz Ljubljane, roj. 18.5.1972.

Iščem zaposlitev v administraciji, po možnosti za nedoločen čas.

Delovne izkušnje sem pridobila z delom na policiji, tožilstvu, sodišču in v odvetniški pisarni.

Iščem študentsko delo ali pripravništvo v odvetniški pisarni

Ime mi je Kaja Domadenik in sem v juniju postala magistra prava. Teoretičnega znanja imam veliko, bi si pa želela pridobiti tudi praktičnega, zato iščem študentsko delo ali pripravništvo v odvetniški pisarni v Ljubljani in okolici.

email: kaja.domadenik@gmail.com
telefonska številka: 040-951-482

Pravnica s 5 leti delovnih izkušenj

Univerzitetna diplomirana pravnica (UM) s 5 leti delovnih izkušenj na pravnem področju - začela sem kot pripravnica, krajši čas sem delala kot samostojna podjetnica, trenutno pa nadaljujem svojo kariero kot svetovalka na ministrstvu.
Zanimam se za delo pravnika/administracijska dela.
Dosegljiva na telefonski številki 031 435 453 ali elektronskem naslovu jager.nezza@gmail.com.

Оdvetniškega pripravnika ali odvetniškega kandidata - Tuji odvetnik

Sem Aleksandar Cekov, odvetnik iz Skopja - Makedonija.

Iščem študentsko delo ali pripravništvo v odvetniški pisarni

Sem Ana Pisar, magistrica prava Pravne fakultete v Ljubljani in Iščem študentsko delo ter možnosti zaposlitve kot odvetniška pripravnica na območju Koroške, Štajerske in Savinjske regije.

ADMINISTRATORKA V ODVETNIŠKI PISARNI

ISpoštovani,
Iščem zaposlitev kot administratorka v odvetniški pisarni. Obvladam tipkanje, lahko tudi tipkanje zvočnih posnetkov na daljavo, izkušnje imam tudi z delom na sodišču. Pri delu sem natančna in hitra, obvladam računalnik, od tujih jezikov zelo dobro pišem in govorim italijanščino, angleščino in hrvaščino. Doma sem v koprski občini.
V kolikor bi potrebovali tovrstno pomoč, mi, prosim, pišite na e-naslov zanastasko@gmail.com in poslala vam bom svoj življenjepis.

Delo za skrajšan delovni čas v administraciji

Ker bi delo v odvetniški pisarni zame bilo zelo zanimivo, iščem 4-urno zaposlitev kot administratorka ali poslovna sekretarka v dopoldanskem času. Če bi potrebovali tovrstno pomoč, mi, prosim, pišite na e-naslov renata.ataner1973@gmail.com in poslala vam bom svoj življenjepis.

Delo v administraciji za polovični delovni čas

Spoštovani,

če potrebujete pomoč v administraciji za skrajšan delovni čas, mi lahko pišete na e-naslov renata.ataner1973@gmail.com, in vam bom posredovala svoj življenjepis.

Iščem študentsko delo in kasnejše pripravništvo v odvetniški pisarni.

Spoštovani.

Sem diplomirana pravnica, ki zaključuje magistrski (podiplomski) študijski program - pravo na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru.

Že tekom študija in kasneje v obliki pripravništva si želim svoje teoretično znanje izpopolnjevati v odvetništvu v Mariboru ali okolici (lahko tudi Celje, Ptuj, Murska Sobota,...).

Iščem delo v odvetniški pisarni

Pozdravljeni,

Iščem delo tipkanja po zvočnem posnetku na daljavo od doma. Prav tako lahko opravljam druga dela, vezana na operativno pomoc v odvetniski pisarni kot so- vlaganje izvrsb, pisanje krajsih vlog sodiscem, strankam, ....

Kontakt-041 775 040

Iščem zaposlitev kot odvetniški pripravnik

Sem 26-letni magister prava, ki išče zaposlitev kot odvetniški pripravnik. Imam 2 leti delovnih izkušenj, pri čemer sem 1 leto delal kot odvetniški pripravnik, 1 leto pa kot sodniški pripravnik.

Iščem delo v odvetniški pisarni ali pri notarju

Sem izredna študentka prava na PF Maribor. Iščem delovne izkušnje na tem področju.

Tipkanje po zvočnem posnetku na daljavo

Iščem delo tipkanja po zvočnem posnetku na daljavo od doma. Delo lahko opravljam po pogodbi, kot dovoljuje zakonodaja za upokojence.

Izkušena administratorka

Moj kontakt 068 185 348
ali drazenovicida@gmail.com

Išče kot administratorka v odvetniški pisarni

Spoštovani ,

dovolite mi , da se predstavim.
Sem Sara Košljar , stara sem 29 let in prihajam iz Ljubljane.
Po poklicu sem ekonomska tehnica.

Iščem zaposlitev 20-40 »