Iščem zaposlitev

Če ste delodajalec in želite oddati oglas, izpolnite ta obrazec; če ste delojemalec in želite oddati oglas, pa izpolnite ta obrazec.


Študentsko delo

Sem študentka magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani, z izkušnjami v mednarodni odvetniški pisarni in pravnem oddelku gospodarske družbe.

Študentsko delo v odvetniški pisarni - študent 2. stopnje

Sem redni študent splošnega modula magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani.

Ponudba za delo/sodelovanje - ODVETNIK/ODVETNIŠKI KANDIDAT

Iščem zaposlitev kot odvetniški kandidat oziroma odvetnik. Pripravljen sem tudi na druge zakonite oblike sodelovanja. Sem iz Maribora.

Študentsko delo v odvetniški pisarni

Pozdravljeni,
sem študent 4. letnika Pravne fakultete v Ljubljani in se zanimam za delo v odvetniški pisarni v Ljubljani, saj bi se rad preizkusil v praksi.študentsko delo v odvetniški pisarni

Pozdravljeni,
sem redna študentka 4. letnika Pravne fakultete Univerze v Ljubljani.

Odvetniška kandidatka

Spoštovani.

Iščem zaposlitev v odvetniški pisarni ali drugo obliko sodelovanja.

Študentka 2. stopnje "Pravo"

Pozdravljeni,

trenutno sem študentka 1. letnika magistskega študija Pravo na Pravni fakulteti v Mariboru in se zanimam za delo v odvetniški pisarni ( Maribor z okolico, Celje z okolico, tudi LJ )(administracija in pomoč), saj bi teoretično znanje želela utrditi s prakso.

Iščem mesto PRIPRAVNIKA

V odvetniški pisarni iz LJ, MB ali CE iščem pripravniško delo. Z delom lahko začnem takoj.

Odvetniška kandidatka

Želim si opravljati odvetniško kandidaturo na območju J. Primorske.

ŠTUDENTSKO DELO

Pozdravljeni,

trenutno sem študentka 4. letnika Pravne fakultete v Ljubljani in se zanimam za delo v odvetniški pisarni v Ljubljani (administracija in pomoč), saj bi nadvse rada nadgradila pridobljeno teoretično znanje na fakulteti ter se s pravom spoznala tudi izven šolskih zidov.

Študentsko delo

Sem študentka druge stopnje na Pravni fakulteti v Mariboru in iščem študentsko delo v odvetniški pisarni. Kot posebna znanja bi poudarila poznavanje prava človekovih pravic, oziroma EKČP in sodne prakse ESČP pa tudi poznavanje prava Bosne in Hercegovine.

STROKOVNJAK ZA KAZENSKO PRAVO

Pravni strokovnjak (zlasti za kazensko pravo-eden vodilnih na tem področju pri nas), sicer z večletnimi izkušnjami na celotnem pravnem področju, išče novo ustrezno delo (možne razne zakonite oblike sodelovanja) na območju Slovenije! Kontakt: pravni.strokovnjak@gmail.com.

Študentsko delo v Ljubljani

Pozdravljeni,

sem (bodoča) študentka 4. letnika na Pravni fakulteti v Ljubljani in iščem priložnost, da bi znanje teorije, ki sem ga pridobila na faksu pretvorila v praktične izkušnje. Od zaključene športne kariere po koncu 1. letnika PF sem nabirala izkušnje na različnih področjih, sedaj pa se želim osredotočiti na to, kar me resnično zanima - pravne storitve.

Študentsko delo v Savinjsko regiji.

Sem študentka 3. letnika Pravne fakultete v Ljubljani. Zanimam se za delo v odvetniški pisarni v okolici Savinjske regije, saj si želim teoretično pridobljeno znanje uporabiti tudi v praksi.

ODVETNIK IŠČE ZAPOSLITEV

ODVETNIK IŠČE ZAPOSLITEV na primorskem.

Kontaktni podatki:
- tel: 070 214 149
- email: odvetnik.alessamsa@gmail.com

administrativno delo preko s.p

Po nareku ali po posnetku vam natipkam besedilo. Tipkam deset- prstno slepo. Imam dvajset let delovnih izkušenj v zdravstveni administraciji in računovodstvu. Doma sem iz Gorenjske.
Telefon 031003240 soncekab@gmail.com

Iščem zaposlitev 20-40 »