Poslovni prostor - oddaja


Spoštovani!

Na naslovu Župančičeva 4 v Ljubljani oddam, za nedoločen čas, pretežno opremljen poslovni prostor v izmeri cca. 75 m2. Gre za predsobo (s čakalnico), tri sobe in WC (je tudi velik balkon), kar vse se nahaja v (lahko dostopnem) drugem nadstropju prej navedene hiše. Prostori imajo vso potrebno infrastrukturo za napeljavo sodobnih informacijskih sistemov; ogrevanje je centralno (toplovod), hlajenje AC.

Poslovni prostor je primeren za tri odvetnike. V takšni situaciji je najemnina 900 EUR/mes. K temu najemniki plačajo še stroške elektrike, vode, ogrevanja kar znese cca 200 EUR/mes ter strošek davka (cca 150 EUR/mas). Če prostore najameta dva se cena najemnine zniža na 700 EUR/mes. Če jih najame en sam je najemnina 500 EUR/mes. Ev. spremembe števila najemnikov se dogovore z aneksom k osnovni pogodbi.

V teh prostorih se opravlja odvetništvo več kot 24 let. Sam se bil odvetnik na tem naslovu 10 let, preostali čas pa sta tu opravljali advokaturo dve odvetniški pisarni. Prostori so primerni za takojšnjo vselitev in začetek dela.

Informacije na št. 041 518278 ali frankovelko@gmail.com.